2023 Enza Home Mobilya Fiyatları

2023 Enza Home Mobilya Fiyatları, pek çok kişinin merakla beklediği konulardan biri diyebiliriz. Bunun nedeni son zamanların en popüler markalarından biri olan Yataş grubundan Enza Home, satışa sunduğu birbirinden güzel modellerle herkesin evinde görmek istediği bir marka haline geldi. Şık tasarımlar ve kullanışlı ürünler sunmasının yanında herkesin cebine uygun fiyatlar da sunuyor olması biraz daha insanları Enza Home’a doğru yönlendiriyor.

Enza Home Modelleri

Enza Home Salon

Enza Home Oturma Odası

2023 Enza Home fiyatları henüz açıklanmadı ama sizin için ön görülen bazı fiyatları paylaşıyoruz:

Genel olarak takım halinde bir oturması odası 8.000 ile 12.000 TL arasında fiyatlandırılırken, yatak odası takımları da 6.000 ile 10.000 TL gibi rakamlar arasında değişiyor. Tabi bu fiyatlara ek olarak sürekli değişen kampanyalardan yararlanma şansınız da olabilir.

2023 Enza Home Oturma Odası Modelleri

Enza Home’da oturma odanız için birbirinden harika seçenekler bulunuyor. İster modern, ister klasik olsun eviniz için her türlü koltuk takımı, tv ünitesi ve konsol gibi mobilyaları Enza Home’da bulabilirsiniz.

Enza Home Oturma Odası Beatrice

Enza Home Oturma Odası Modelleri

Enza Home Oturma Odası Modeli

Enza Home Oturma Odası Koltuk Modelleri

2023 Enza Home Yatak Odası Modelleri

Enza Home Yatak Odası

Enza Home Yatak Odası Modelleri

Enza Home Yatak Odası Modeli

Enza Home Yatak Odası Fiyatları

Enza Home Yatak Odası 2018

Yatak odası için de çok sayıda seçeneği Enza Home’da bulabilirsiniz. İster oluşturulmuş yatak odası takımlarını tercih edin, isterseniz parça parça alarak siz takım oluşturun. Birbirinden şık karyolalar, bazalar, gardolaplar ve şifonyerler piyasa fiyatlarına göre uygun diyebileceğimiz fiyatlarda satılıyor.

Giriş Yap

close