2023 Nills Mobilya Fiyatları ve Modelleri

2023 Nill’s Mobilya Fiyatları, özelliklerine evlerini lüks ve şık bir şekilde dekore etmek isteyenlerin aklındaki soru olarak ortaya çıkıyor. Nill’s Mobilya hem Türkiye hem de yurt dışında çok sayıda mağazası olan İnegöl merkezli köklü bir mobilya firması. Fiyatlarına bakıldığında diğer mobilya firmalarının ortalama fiyatların göre biraz daha yüksek olsa da, hitap ettiği kitle ve ürettikleri lüks mobilyalarla bu fiyatların normal olduğunu da söyleyebiliriz.

Nill's Mobilya 2018 Fiyatları

Şimdi oda oda Nill’s mobilya’nın 2023 fiyatlarına göz atalım. Takım olarak düşünürsek Nill’s mobilyada ortalama bir takımın fiyatı 30-50 bin TL arasında olabiliyor. Kampanyalı ürünleri tercih ederseniz bu fiyatı 20-30 bin TL arasına çekme şansınız olabiliyor.

2023 Nill’s Mobilya Salon Takımı Fiyat Listesi

Nill's Mobilya Salon Takımı

Lüks ve kaliteyi hissedebildiğiniz Nill’s mobilya oturma odası takımlarında fiyatlar ortalama 10-20 bin TL arasında değişiyor. Takımlara ekleme çıkarma yapmanız halinde fiyatlar değişkenlik gösteriyor.

2023 Nill’s Mobilya Yatak Odası Takımı Fiyat Listesi

Nill's Mobilya Yatak Odası Takımı

Nill’s mobilya yatak odası takımlarında karyola, şifonyer, gardırop, komodin, sehpa, sandalye ve şifonyer aynası gibi mobilyalar yer alıyor. Bu mobilyaların tamamı için takım olarak ortalama 15-20 bin TL ödemeniz gerekiyor. Kampanyalı yatak odası takımlarında fiyat 7-10 bin TL arasında değişiyor.

2023 Nill’s Mobilya Yemek Odası Takımı Fiyat Listesi

Nill's Mobilya Yemek Odası Takımı Yemek odası takımları genellikle salonun içinde düşünülse de ayrı olarak da düşünebilir. Nill’s Mobilya yemek odaları yine aynı şıklığı ve modernliği gösteriyor. Fiyatlar 5-10 bin TL arasında değişiyor. Kampanyalı ürünleri tercih ederek bu fiyatı 5 bin TL altına indirmeniz mümkün. Tabii ki diğer ürünlerde olduğu gibi sandalye sayısında değişiklik ya da aksesuarlarda istemediğiniz parçalar olursa fiyatın değişeceğini de göz önünde bulundurabilirsiniz.

2023 Nill’s Mobilya fiyatları hakkında en güncel ve net bilgiyi mağazalarını ziyaret ederek ya da telefon ile alabilirsiniz.

Giriş Yap

close