2023 Mondi Home Mobilya Fiyatları

2023 Mondi Home Mobilya Fiyatları, yeni evlenen ya da evini yenilemek isteyen bir çok kişinin merak ettiği bir konu. Bunun nedeni son zamanların en popüler markalarından biri olan Mondi Home, satışa sunduğu birbirinden güzel modellerle herkesin evinde görmek istediği bir marka haline geldi. Şık tasarımlar ve kullanışlı ürünler sunmasının yanında nispeten uygun fiyatlar da sunuyor olması biraz daha insanları Mondi Home’a doğru yönlendiriyor.

Mondi Home Mobilya Tempo Koltuk Takımı

Mondi Mobilya Genç Odası Modelleri

Sizin için ortalama fiyatları ve en güzel modelleri listeliyoruz.

Genel olarak takım halinde bir oturması odası 12.000 ile 18.000 TL arasında fiyatlandırılırken, yatak odası takımları da 15.000 ile 30.000 TL gibi rakamlar arasında değişiyor. Tabi bu fiyatlara ek olarak sürekli değişen kampanyalardan yararlanma şansınız da olabilir. Şu an devam eden kampanyalarında Yapı Kredi World’e özel 9 taksit yapıyorlar.

2023 Mondi Home Oturma Odası Modelleri

Mondi Home Mobilya Koltuk Modelleri

Mondi Home’da oturma odanız için birbirinden harika seçenekler bulunuyor. İster modern, ister klasik olsun eviniz için her türlü koltuk takımı, tv ünitesi ve konsol gibi mobilyaları Mondi Home’da bulabilirsiniz.

2023 Mondi Home Yatak Odası Modelleri

Mondi Lavin Yatak Odası Modelleri

 

Yatak odası için de çok sayıda seçeneği Mondi Home’da bulabilirsiniz. İster oluşturulmuş yatak odası takımlarını tercih edin, isterseniz parça parça alarak siz takım oluşturun. Birbirinden şık karyolalar, bazalar, gardolaplar ve şifonyerler piyasa fiyatlarına göre uygun diyebileceğimiz fiyatlarda satılıyor.

 

Giriş Yap

close